Teljes Élet” Szociális Alapítvány          +36-30/281-4084

 

Évente több mint 100 mozgás- és halmozottan sérült, többnyire Székesfehérvárott illetve Fejér megyében élő gyermeket és fiatalt nyaraltatunk mintegy 150 önkéntes munkatárs segítségével. A középiskolás és főiskolás korú fiatalok, valamint fiatal felnőttek szabadságuk ideje alatt, ellenszolgáltatás nélkül tevékenykednek. Jönnek az ország távoli szegleteiből is, jönnek különböző felekezetekből, és jönnek keresők, hiszen a sörédi szolgálat mindenki számára nyitott, és az évek során egyre szélesebb körben vált ismertté.

A segítők számára évről évre lelki és szakmai felkészítőt tartunk. Július és augusztus hónapokban 6 egyhetes nyaraló turnust szervezünk. A keresztény szellemiségű táborokban igyekszünk vidám hangulatot teremteni és tartalmas programot nyújtani. A nyaralás során, a pihenésen és szórakozáson túl, a különböző foglalkozások és játékok a sérültek meglévő képességeinek erősítését, illetve a gyengébbek korrekcióját is szolgálják. A sérült fiatalok, korlátaikat feledve, élményszerző kirándulásokon vesznek részt. Vendég együttesek produkciói, kézműves foglalkozások és más meghívottak előadásai színesítik a táborozást.

Ősszel a segítők, a sérült fiatalok és családtagjaik közös hálaadáson és baráti találkozón vesznek részt. További ünnepi összejövetelek - Mikulás-est, farsang - adnak alkalmat arra, hogy a sérült és segítő fiatalok találkozzanak, a barátságok elmélyüljenek.

A sérült fiatalok nyaralásának segítéséhez várjuk fiatal önkéntesek jelentkezését.

 

- vissza -

 

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 9.

Tel: +36-30/30-281-4084

teljeselet@teljeselet.hu

www.teljeselet.hu

Számlaszám: 10402908-29021998

Adószáma: 18483170-1-07

 

Rendszeres támogatók