Teljes Élet” Szociális Alapítvány          +36-30/281-4084

Hírek

Beszámoló az Új Nap, Új Remények követes adománygyűjtő kampányunkról

A Jóügyekért.hu szervezésében szeptember és október hónapban lebonyolított adománygyűjtésben várakozásainkon felüli jelentős sikert ért el a Jövőre, Velük, újra együtt! jó ügy gazdája, a „Teljes Élet” Szociális Alapítvány

Azért kértük rokonaink, barátaink, munkatársaink, ismerőseink és jószándékú ismeretlenek támogatását, adományait, hogy az általunk végzett sok önkéntes munka mellett az anyagiakat is biztosítani tudjuk, és 2022-ben is lehetőségünk legyen meghívni fogyatékkal élő társainkat táborozásra. A 115 támogatónk által felajánlott két és fél millió forint fedezni fogja a táborozóink meleg étellel való ellátását és a közüzemi díjakat.

Hálásan köszönjük minden támogatónknak az adományát!

Köszönjük sikeres követeinknek, különösen dr. Csada Imrének, valamint Ispán Dávidnak, Kovács Attilának, Kovács Istvánnak és Deli Józsefnek, hogy idejüket, energiájukat a jó ügyünk szolgálatába állították.

Köszönjük a Civil Iránytű Alapítvány és a székesfehérvári Civil Centrum Közhasznú Alapítvány közreműködését, koordinálását.

Majd 40 éve táboroznak együtt mozgás- és halmozottan sérült, többségében otthon nevelkedő gyermekek, fiatalok, felnőttek és segítőik, barátaik. 2021-ben is 8 egyhetes turnusban, július és augusztus hónapokban 100-nál is több fogyatékkal élő barátunk nyaralt a Fejér megyei Söréd településen működő, mindenki számára ingyenes táborunkban. Több mint 150 önkéntes középiskolás, egyetemista és dolgozó felnőtt, sőt egész családok segítették őket a nyaralás során, és szereztek Nekik maradandó élményeket a változatos programokkal. Logónk is arra utal, hogy a közös együttlét alatt betöltjük egymásban a mindannyiunkban meglévő űrt segítéssel, összekapcsolódással, szeretettel, hittel. Egy hét, amely más, mint a többi, sérült nyaralónak és segítőnek egyaránt. Társak, barátok lesznek a párban eltöltött hét során.

Az adományoknak köszönhetően jövőre ismét mindannyiukkal találkozhatunk a táborokban.

Kívánok támogatóinknak, partnereinknek, önkéntes munkatársainknak, segítőknek és nyaralóink családjainak további eredményes munkálkodást és jó egészséget a 2022. évben.

 

Braila Mária
„Teljes Élet” Szociális Alapítvány
Tel. 06302814084

www.teljeselet.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sörédi tábor - YouTube

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 9.

Tel: +36-30/30-281-4084

teljeselet@teljeselet.hu

www.teljeselet.hu

Számlaszám: 10402908-29021998

Adószáma: 18483170-1-07

 

Rendszeres támogatók